Urządzenia i Akcesoria
Turkey Chili
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
8 oz cheddar cheese, cubedPepper Jack cheese cubed8 oz
-
fresh jalapeño chili de-stemmed (approx. 1 oz)1
-
serrano chilies de-stemmed (approx. 1 oz)2
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered7 oz
-
green bell pepper halved4 oz
-
red bell pepper halved4 oz
-
olive oil2 oz
-
celery stalk in pieces4 oz
-
salsa (tomato, md. heat)16 oz
-
1 can diced tomatoes, (approx. 15 oz)tomato sauce (approx. 15 oz)1 can
-
16 oz roast turkey meat, in piecesground turkey crumbled16 oz
-
chili powder1 tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
lemon juice (opcjonalnie) (approx. 1 md. lemon)1 oz
-
pinto beans (approx. 15 oz), drained1 can
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1229.9 mg
Białko
37.4 g
Kalorie
2374.9 kJ /
567.6 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
5-Second Rainbow Salad
5 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Beef Chili
1 godz. 5 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Chicken Fajita Soup
50 min